Referanser

Vi er veldig fornøyd med matteundervisningen til datteren vår.
Hun føler seg mye tryggere i mattetimen på skolen.
Har lært utrolig mye fra undervisningen på ungdomsakademiet.
Vi er veldig fornøyde fra læreren hennes hos dere.
Datteren vår føler at henne er tryggere nå på matte og vil avslutte på ungdomsakademiet for denne gangen.
Jeg takker for en fantastisk samarbeid og læring så lenge.


Roza
Oslo 25.10.2017

Dahlia har virkelig vært en åpenbaring for meg i tyskfaget. jeg har en tysk mor, men har aldri fått lært meg språket ordentlig. vi søkte dermed hit for å få hjelp, og det fikk vi veldig enkelt. målet mitt i starten var å nå opp til karakteren 5, men det endte med at vi jobbet mot 6. det viser hvor mye framgang jeg har hatt under henne. det har virkelig lønnet seg. hun er også veldig fleksibel på tid og tar hensyn til at jeg av og til må få gjort andre ting. derfor er det lett å flytte på tid og dag og det hjelper utrolig masse. jeg vil takke for all hjelpen hittil og tenker å fortsette det siste året mitt med tysk:)


Alexander Klemeyer Smith
Thune 06.09.2017

Jeg og broren min som skal begynne i 7 trinn hadde buddy- undervisning i sommer. Vi hadde 10 timer hver av norsk og engelsk. Det var utrolig lærerikt. Lærer som selv er juss-student er utrolig flink til å forklare. Jeg håper at jeg kommer til å ha veldig god nytte av de timene til neste skoleår.


Muhammad Daud Din
Helsfyr, Oslo 14.08.2017

Har trivdes med matteundervisningen, har også lært noe nytt og fin lærer.


Anastasia Fure
Oslo 24.07.2017

Veldig hyggelig og lett å samarbeide med. Hun er veldig flink til å lære bort spansk og har vært til stor hjelp.


Aurora Kennedy
Bærums verk 22.06.2017

Etter å ha hatt Johanne som lærer i både matte og naturfag har jeg mestret faget og fått en mye bedre forståelse for de. Hun er veldig flink til å forklare på en måte som gjør at man både skjønner og husker det. Hun er fleksibel og det har vært, i tillegg til lærerikt, veldig hyggelig og morsomt å ha timer med henne:)
-Didrik


Didrik
Oslo, Skøyen 21.06.2017

Kaja har hatt Johanne i matematikk 1 dag i uken i nesten 2 år. Vi er veldig fornøyd. Kaja har hatt stort utbytte av timene. Johanne har vært helt fantastisk og har i tillegg vært tilgjengelig og stilt opp ekstra ved behov. Vi har anbefalt Ungdomsakademiet til andre.


Kaja
Oslo, Skøyen 21.06.2017

Utrolig fornøyd med undervisningen. Hadde noen timer før eksamen slik at jeg var best mulig forberedt


Lisa
Oslo 21.06.2017

For meg har dette vært en meget positiv opplevelse da jeg har fått en mye bedre forståelse for stoffet. Læreren hjelper med det eleven trenger og forklarer tydelig dersom eleven har problemer med å forstå.


Joakim N. Eckerman
Helsfyr 20.06.2017

Christoffer har hatt Anders som lærer i matte 1T. Hans matteforståelse har økt betydelig. Han endte med få en sterk karakter i faget, noe som slett ikke var gitt ved skoleårets begynnelse!


Christoffer
Oslo 16.06.2017

Vi hadde to timers undervisning for vår sønn før muntlig eksamen og han gikk opp en karakter. Mye pga det han lærte av Manuel. Han følte seg også mye tryggere før eksamen etter å ha hatt undervisningen


Tone
Oslo 15.06.2017

Jeg er veldig fornøyd med Ungdomsakademiet og spesielt min lærer Mariana. Hun underviste meg i matte og spansk, og med godt resultat for meg . I spansk gikk jeg opp 2 karakterer og i matte gikk jeg opp 1 karakter! Og det bare på 4 måneder. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke fikk hjelp tidligere. Neste år skal jeg sørge for å starte tidligere med det faget jeg ikke føler jeg får til tidlig.


Camilla
Bergen 12.06.2017

Veldig flink, og det du trenger hjelp til settes i fokus slik at man ikke trenger å gjennta unødvendige ting.


Ian Philip Eglin
Thune 07.06.2017

Svært godt alternativ for privatister, eller personer som trenger mer undervisning ved siden av skolen. Leonard er kjempe hyggelig og ekstremt dyktig. Læringen er innholdsrik og mer underholdende enn undervisningen man er vant til fra skolen.


Peder
Skøyen 02.06.2017

Jeg trengte litt ekstra hjelp til å prestere i realfagene- Ingrid hjalp meg til å gå opp flere karakter i fysikk, matte og kjemi. Undervisningen var tilpasset meg slik at jeg lærte mer hos henne enn jeg lærte på skolen. Jeg er utrolig takknemlig for det både Ingrid og Ungdoms Akademiet har gitt meg mens jeg har vært elev hos dem. Anbefaler UNAK og Ingrid på det sterkeste.


Vivi
Skøyen 31.05.2017