Referanser

Jeg er veldig fornøyd med den hjelpen jeg fikk av Ashanth, føler at det har vært til stor hjelp.


Sander
Akershus 05.03.2018

Jeg syntes det funker helt supert og læreren min er veldig flink.


Dagny jakobsson
Skøyen 01.03.2018

Min sønn har veldig bra opplevelse av å jobbe med Marianne. Han har fått styrket forståelse og ikke minst bedre selvtillit innen matte, noe som oppleves helt fantastisk for både ham og oss foreldre. Han drar til timene med "neste glede" , han er 13 og alt innen skole er "Ikke glede mamma", men kommer veldig blid ut igjen etter timen. Stor honnør til Marianne.


Oscar Wold Skaarderud
Helsfyr 01.03.2018

Veldig fornøyd! :)


Ramsha
Jessheim 08.02.2018

Utrolig dyktig og flink tutor.


Naaman Iqbal
Oppegård 08.02.2018

Leo er en veldig pedagogisk lærer som bryr seg om elevene sine. Han er uten tvil den beste læreren jeg har hatt. Han gjorde mer enn han trengte og hjalp meg med å lære et språk på litt over to måneder og jeg fikk karakter 4 på skriftlig eksamen. Jeg har fått stryk tidligere så dette var en stor forbedring! Leo vil se deg gjøre det bra og han vil gjøre alt han kan for at du skal komme deg dit du vil!


Sophie Schou
Skøyen 07.02.2018

Begynte med norskundervisning for å bli bedre i faget, slet spesielt med å skrive lange tekster. Ble lært studieteknikker/metoder og føler jeg har hatt god utvikling! Læreren er meget god pedagogisk, og forstår og veileder når det er vanskelig!


Glenn
Drammen 06.02.2018

Jeg har en veldig, veldig god opplevelse med undervisningen. Tuva er en lærer med bred kunnskap i norsk-faget. Hun prøver sitt beste på å legge opp undervisningen etter best mulig resultat i samarbeid med eleven. Personlig føler jeg at jeg har en mye bedre læreropplevelse med privat lærer på minst 100 % sammenlignet med vanlig skole.


Mikkel
Asker 06.02.2018

Jeg er veldig fornøyd med min lærer, jeg har lært mye og samtidig dannet et godt forhold til læreren fordi hun er lett å snakke med noe som er veldig positivt.


Sara
Oslo 06.02.2018

Sindre varen utrolig flink lærer. Ikke bare var han god til å forklare det faglige, men var også tålmodig og forståelsesfull. Så om du sliter med Kjemi så er Sindre uten tvil den riktige læreren for deg!


Aner
Bergen 19.01.2018

Meget bra undervisning. Vi var veldig fornøyd.


Lena håkull
Stavanger 14.01.2018

Johannes var en kjempeflink lærer som hjalp vår sønn i 10 kl til å forstå matten på en helt annen måte, fylle i hull slik at han gikk opp to hele karakterer fra tentamen 1.termin til avsluttende eksamen! Han fikk hjelp til å legge grunnlag for en mye bedre matteforståelse i VG1. En veldig stor takk til Johannes!
Administrasjonen var også veldig fleksibel og grei å forholde seg til med prising og flytting av timer.


Unni Rørslett
Oslo 04.01.2018

Visa har vært til utrolig stor hjelp for meg i mitt siste år på vgs, han gav meg mye struktur og veiledning som jeg trengte.


Joakim
Hellsfyr 26.12.2017

Selvom det var en slitsomt fag var veldig god samarbeid og klarte det i en veldig kort periode med å få to karakter opp i en måned ;)


Katerina
Helsfyr 22.12.2017

Er veldig fornøyd med undervisningen. Trodde jeg var ferdig med matematikk da jeg gikk ut av vgs med en toer i R2 for fire år siden, men ble til min store skrekk nødt til å ta et brukerkurs knyttet til biologistudiene. Gjennom privattimene lærte jeg å se på faget med et nytt blikk, og vurderer nå å gå videre med kalkulus1. En god investering.


Simen Linnerud
Oslo 21.12.2017